Trachitol Trophy

Met de Trachitol Trophy wordt het marathon schaatsen opnieuw op de kaart gezet. De razend spannende schaatsmarathon wordt verreden over vier dagen met vernieuwende elementen voor rijders en publiek.

Zo is de eerste wedstrijd korter dan gewoonlijk en de laatste wedstrijd langer dan normaal. De winnaar van de Trachitol Trophy is de rijder die over de vier wedstrijddagen het beste gepresteerd heeft in het klassement. De leider van het klassement rijdt de marathonwedstrijd in het pijlenpak van Trachitol. Er is een aparte divisie voor heren, dames en beloften.

Naast het algemene klassement kunnen rijders punten verdienen voor het puntenklassement. Iedere dag zijn er drie sprints die meetellen voor het puntenklassement. De leider van het sprintklassement mag het Trachitol-tablettenpak aantrekken.

Trachitol Trophy 2018

Irene Schouten en Evert Hoolwerf hebben in Groningen de zege in het eindklassement van de Trachitol Trophy op hun naam geschreven. Bij de dames domineerde Irene Schouten vier dagen lang. Zo was Schouten de beste in het sprintklassement én het eindklassement. Evert Hoolwerf won bij de heren twee van de vier wedstrijden en dat bleek uiteindelijk voldoende voor de eindzege in het algemene klassement. Bart de Vries schreef het sprintklassement op zijn naam.

Lees hier het volledige wedstrijdverslag 2018

Irene Schouten wint Trachitol Trophy

Vooruitzicht

Schaatsliefhebbers kunnen hun hart ophalen, de Trachitol Trophy staat namelijk ook de komende drie winters op de marathonkalender.

Vermindert de pijn en ontsmet

Dankzij de tweevoudige werking vermindert het snel de pijn en remt bacteriën en virussen die keelpijn veroorzaken.

Trachitol retailers

Er is altijd een winkel binnen handbereik

Het oranje-paarse doosje altijd dichtbij. Je koopt Trachitol bij o.a. een van deze winkels:

Kruidvat
Etos
Trekpleister
DA
DIO
AH
Jumbo
Plus
Benu Apotheek
Alphega
Service Apotheek

Je koopt Trachitol ook gemakkelijk online