Elfstedentocht: Team Trachitol

Ben je schaatsgek en heb je altijd al de Elfstedentocht willen schaatsen? Dan is dit is je kans. Geef je op, samen met vriend of vriendin, en onder alle inschrijvingen verloten wij 3 volledig verzorgde plekken (voor 2 personen) in Team Trachitol dat op 26 januari 2022 zal afreizen naar de Weissensee in Oostenrijk om de Alternatieve Elfstedentocht te rijden.

Onderstaand tref je extra informatie, deelnemersvoorwaarden en het inschrijfformulier. Heb je geen schaatservaring, maar wel een bucketlist? Fantastisch, het is onze bedoeling om ook andere waaghalzen kennis te laten maken met de avontuurlijke omstandigheden van -20 en 200km op centimeters dik ijs!

Wat houdt de reis in?

Vertrek op woensdagochtend 26 januari 2022, terugkomst zaterdagavond 29 januari 2022 op een centrale locatie in Nederland. Inclusief busreis voor 2 personen van Nederland naar Weissensee en vice versa, 2-persoons kamer, ontbijt en diner, vervoer van en naar hotel en Weissensee en startbewijs voor Alternatieve Elfstedentocht op vrijdag 28 januari 2022.

Bekijk de video voor een sfeerimpressie van de ervaringen van Team Trachitol 2019.

Voor meer informatie over de Alternatieve Elfstedentocht kijk je op www.weissensee.nl.

Wat moet je doen?

Streep de Elfstedentocht van je bucketlist en geef je op voor Team Trachitol. Bepaal met wie je samen de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk zou willen rijden. Doe dit voor 29 november 2021. Alle winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Vermindert de pijn en ontsmet

Dankzij de tweevoudige werking vermindert het snel de pijn en remt bacteriën en virussen die keelpijn veroorzaken.

Trachitol retailers

Er is altijd een winkel binnen handbereik

Het oranje-paarse doosje altijd dichtbij. Je koopt Trachitol bij o.a. een van deze winkels:

Kruidvat
Etos
Trekpleister
DA
DIO
AH
Jumbo
Plus
Benu Apotheek
Alphega
Service Apotheek

Je koopt Trachitol ook gemakkelijk online