De specialist van Trachitol

Trachitol specialist

Krijg antwoord op al je vragen over keelpijn

Van een stoombad, tot waterijsjes, tot een stuk ui(!) op je nachtkastje. Ieder heeft zo zijn eigen manier om keelpijn tegen te gaan. Trachitol is al meer dan 50 jaar de specialist op het gebied van keelpijn en heeft een ‘augmented reality’ app ontwikkeld om jou te helpen bij vragen over keelpijn.

Download de app op je telefoon, richt deze op een Trachitol verpakking en je ziet de specialist verschijnen op je scherm. Je kunt hem alles vragen over keelpijn en Trachitol. Tik je de specialist aan, dan geeft hij je handige tips bij keelpijn! De app bevat ook nog een innovatie, door de speciale augmented reality camera tracking blijft de specialist je aankijken. Je kunt de app downloaden uit de Google Play of de Appstore.

Trachitol is een vertrouwd geneesmiddel bij beginnende keelpijn. De zuigtabletten hebben een tweevoudige werking: zowel pijnstillend als ontsmettend. Het zorgt er dus niet alleen voor dat je snel van de pijn af bent, maar remt ook de groei van bacteriën en virussen die keelpijn veroorzaken. Trachitol heeft een frisse pepermuntsmaak en is suikervrij.

Trachitol specialist

De specialist
heeft altijd
een antwoord