Vergeten Trachitol in te nemen?

Neem geen dubbele dosis om een vergeten zuigtablet in te halen. Heb je nog andere vragen over het gebruik van dit geneesmiddel? Neem dan contact op met jouw arts of apotheker.

Wat is de minimum leeftijd?

De aanbevolen dosering is vanaf 6 jaar en altijd onder het toezicht van een volwassenen. Kinderen tussen 6 en 11 jaar: Tot 6 zuigtabletten per dag, met een maximum van 1 tablet per 2 uur.

Wat is de dosering bij kinderen?

Kinderen tussen 6 en 11 jaar: Tot 6 zuigtabletten per dag, met een maximum van 1 tablet per 2 uur. Het geneesmiddel moet onder toezicht van een volwassene worden toegediend. Trachitol is niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar.

Wat is de dosering voor jongvolwassenen?

Volwassenen en jongvolwassenen van 12 tot 18 jaar: Tot 8 zuigtabletten per dag, met een maximum van 1 tablet per 2 uur. Laat de zuigtablet langzaam in de mond oplossen. Niet inslikken en niet kauwen. De behandeling mag niet langer duren dan 7 dagen.

Hoe gebruik je Trachitol?

Gebruik dit geneesmiddel altijd precies zoals beschreven in deze bijsluiter of zoals je arts of apotheker je dat heeft verteld. Twijfelt je over het juiste gebruik? Neem dan contact op met je arts of apotheker.

Vanaf welke leeftijd mag je Trachitol nemen?

Trachitol is niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar. Kinderen tussen 6 en 11 jaar oud mogen dit geneesmiddel gebruiken onder toezicht van een volwassene.

Vermindert de pijn en ontsmet

Dankzij de tweevoudige werking vermindert het snel de pijn en remt bacteriën en virussen die keelpijn veroorzaken.

Trachitol retailers

Er is altijd een winkel binnen handbereik

Het oranje-paarse doosje altijd dichtbij. Je koopt Trachitol bij o.a. een van deze winkels:

Kruidvat
Etos
Trekpleister
DA
DIO
AH
Jumbo
Plus
Benu Apotheek
Alphega
Service Apotheek

Je koopt Trachitol ook gemakkelijk online