Tips voor een stedentrip

overzicht

Nog niemand vindt 1 persoon vindt 1 personen vinden Bedankt! dit onderwerp waardevol. Geef jouw beoordeling!

De laatste dingen op je werk zijn in gang gezet en je bent jezelf al aan het voorbereiden op een welverdiende stedentrip. Na een drukke periode is het nu tijd voor ontspanning en tijd voor jezelf. Tijdens je vakantie kan je je weer lekker opladen om je daarna weer vol nieuwe energie op je werk te richten. Wij hebben een aantal tips verzameld zodat je optimaal kunt genieten en niks over het hoofd ziet.

Onderweg

Altijd al een keer business class willen vliegen?

Upgrade naar business class onbetaalbaar? Tijdens het inchecken kan het zijn dat er nog business class stoelen beschikbaar zijn. Hoe kom je daar achter? Simpel: door te vragen. Ben je frequent flyer? Ook deze punten kan je soms gebruiken voor een (gratis) upgrade.

Nooit ziek, maar soms wel klachten tijdens je vakantie?

Wanneer je lang onderweg bent met auto, bus of vliegtuig word je blootgesteld aan droge (en niet altijd frisse) lucht. Keelpijn kan dan makkelijk de kop op steken. Stop daarom altijd een doosje Trachitol in je tas of handbagage en geef keelpijn geen kans.

Op je stedentrip

Melden als je ziek bent tijdens je vakantie loont

Ben je onverhoopt toch ziek geworden? Meld dit dezelfde dag nog bij je werkgever. Over de dagen dat je ziek bent houdt je werkgever geen vakantiedagen in. Zo kun je van je welverdiende vrije dagen op een later moment nog genieten!

Heb je iets verkeerd gegeten?

Wist je dat 4 miljoen Nederlanders jaarlijks te maken krijgen met reizigersdiarree? En dat 75% van de mensen diarreeklachten heeft die gepaard gaan met krampen en/of winderigheid. Als jij het vliegtuig in stapt wil je hier geen last van hebben. Neem daarom altijd diarreeremmers mee op basis van Loperamide en Simeticon. De Loperamide stopt de diarree en de Simeticon helpt bij krampen en winderigheid.

Vergeet je reisstekker niet

Wij nemen ons bijna allemaal voor om die telefoon in de vakantie minder vaak te gebruiken, maar in de praktijk is de batterij, ook tijdens de vakantie, zo weer leeg. Dat komt door alle foto’s die wij maken zeggen we dan maar. Hoe vervelend is het als je oplader niet in het stopcontact past? Vergeet daarom je reisstekker niet, je hebt hem waarschijnlijk ook nodig voor andere apparaten.

Betaal nooit teveel voor je taxi met UBER

Heerlijk zo’n dag slenteren door een onbekende stad. Je loopt ongemerkt vele kilometers meer dan je gewend bent en na een lekker koud biertje of een heerlijk glas wijn is de terugweg vaak minder aantrekkelijk. Heb je de UBER-app al op je telefoon geïnstalleerd? UBER is ook op vakantie een uitstekend alternatief op een reguliere taxi. Door de GPS-tracker weet je precies waar je chauffeur zich bevindt en wanneer hij de hoek om komt rijden. Je route wordt door de GPS-tracker volledig bijgehouden, zo weet je zeker dat je niet onnodig de halve stad wordt doorgereden (wat reguliere taxichauffeurs zeker bij toeristen nog wel eens doen).

Meer interessante artikelen