Tegen keelpijn, voor schaatskoorts

Trachitol, de specialist bij keelpijn is een grote fan en opwekker van schaatskoorts. Waarom? Omdat we als puur Hollands merk willen, dat als er natuurijs is, iedereen van schaatskoorts kan genieten zonder keelklachten.

Schaatskoorts is een toestand van opwinding, hartstocht en hoop (op natuurijs) die onder Nederlanders veelal vanaf Wintertijd ontstaat, wanneer het schaatsseizoen aanvangt. De toestand van opwinding, hartstocht en hoop onder Nederlanders wordt aangewakkerd door aansprekende prestaties van Nederlandse topschaatsers, media-aandacht voor schaatsen, de gewaarwording van massaal schaatsende mensen en temperaturen die voor een langere periode onder nul dalen. Ultiem hoogtepunt van schaatskoorts is vanzelfsprekend het moment dat de Elfstedentocht verreden gaat worden.

Hoe meten we schaatskoorts?

Samen met schaatsen.nl hebben wij een schaatskoorts thermometer ontwikkeld die wekelijks de schaatskoorts in Nederland meet. De schaatskoorts wordt gemeten op basis van de buitentemperatuur, het aantal bezoekers op schaatsen.nl en het aantal berichtgevingen op social media die aan schaatsen gerelateerd zijn.

Hoe gaan we schaatskoorts aanwakkeren?

Trachitol Trophy

We wakkeren de schaatskoorts bij iedereen aan. Ten eerste bij het professionele marathonschaats peloton. dit jaar gaan ze voor de tweede keer de Trachitol Trophy rijden. Van 21 t/m 24 november schaatsen zij in Enschede, Utrecht, Hoorn en Groningen. Klik hier voor meer informatie.

Trachitol Trials

s gaan we de fanatieke amateurschaatser middels de Trachitol Trials uitdagen om zich te kwalificeren voor Team Trachitol dat geheel verzorgd de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in januari 2020 gaat rijden. Voor meer informatie klik hier.

Geen lid van een schaatsvereniging maar sta je toch sterk op de ijzers? Dan maak jij ook kans om de Weissensee van je Bucketlist af te strepen. Je wordt samen met je (schaats)maatje onderdeel van Team Trachitol en schaatst 100 of 200 km in Oostenrijk. Voor meer informatie klik hier.

IJSTIJD!

In de maand december zullen we de lokale IJSTIJD! baantjes die in 50 verschillende steden en dorpen liggen, ondersteunen met leuke activiteiten voor jong en oud. Klik hier om een baan bij jou in de buurt te vinden.

Natuurijs

Mocht er dan echt natuurijs komen, dan zijn we ook bij de eerste marathons op natuurijs aanwezig. Klik hier voor meer informatie.

Wij kunnen niet wachten tot de koorts uitbreekt!

Vermindert de pijn en ontsmet

Dankzij de tweevoudige werking vermindert het snel de pijn en remt het de groei van bacteriën en virussen die keelpijn veroorzaken.

Trachitol retailers

Er is altijd een winkel binnen handbereik

Het oranje-paarse doosje altijd dichtbij. Je koopt Trachitol bij o.a. een van deze winkels:

Kruidvat
Etos
Trekpleister
DA
DIO
AH
Jumbo
Plus
Benu Apotheek
Alphega
Service Apotheek

Je koopt Trachitol ook gemakkelijk online